Kinderwinkel Coccinelle Kleding Kledingmusthaves die niet mogen ontbreken in de kledingkast van jouw stoere jongen

Kledingmusthaves die niet mogen ontbreken in de kledingkast van jouw stoere jongen

Over het algemeen zijn ouders wat betreft jongenskleren niet heel avontuurlijk, er wordt voornamelijk afgewisseld tussen een paar goede basics welke aangevuld worden met leuke shirts of andere kledingstukken. In deze blog gaan we jou vertellen wat de meest populaire jongenskleding musthaves zijn. 

Witte t-shirts

Een kledingstuk dat bijna dagelijks gebruikt wordt is een wit t-shirt. Sommige truien vallen vaak erg wijd en dan is het vaak mooier om er een wit shirtje onderaan te doen.

Goede jeans

Een goede jeans is als basis echt onmisbaar, hoewel het in het begin vaak aftasten is naar het juiste model en merk is deze zoektocht erg belangrijk. 

Vestjes

Het weer in Nederland kan nogal verradelijk zijn, hierdoor is het goed om te investeren in handige vestjes. Deze kun je in de ochtend mooi aandoen omdat het dan nog fris is, vervolgens wanneer het in de middag wat warmer wordt kan je deze snel weer uitdoen. 

Sweaters

Nog een handig basisitem is een sweater. Schaf er gelijk een aantal aan in verschillende kleuren en je kunt er weer een tijdje tegenaan. Wanneer het niet heel koud is buiten kan een sweater gedragen worden als jas, ziet er ook gelijk erg stoer uit. 

Spijkerjasje

Een spijkerjasje kan vanaf de lente tot aan de herfst buiten gedragen worden. De stof geeft lekker wat warmte maar niet al te warm. En daarnaast kan het spijkerjasje in de winter gedragen worden als kledingstuk over een shirt of sweater heen. 

Bodywarmer

In de vroege herfst en in het voorjaar kan een bodywarmer goed van pas komen. Vele kindjes dragen de bodywarmers graag en ze zijn ook nog lekker warm. In de bodywarmer hebben ze aanzienlijk meer bewegingsruimte dan in een jas. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *