Assortiment

Bij kinderwinkel Coccinelle wordt je altijd verrast zodra je de gezellige winkel binnenloopt. We hebben een uitgebreid assortiment waar we je graag meer over vertellen.

Eten & drinken

We begrijpen als geen ander dat het soms lastig kan zijn om je kindje goed te laten eten en/of drinken. Gelukkig hebben wij hier verschillende oplossingen voor. Zo zijn er in onze winkel bordjes welke niet kunnen schuiven, glazen welke niet om kunnen vallen maar ook isoleerflessen zodat je onderweg het juiste drinken voor je kleintje mee kunt nemen. 

Kleding

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wil dat jouw kindje er leuk bijloopt, hierom hebben wij een uitgebreid assortiment aan moderne kinderkleding. Ons assortiment wisseld per seizoen, hierdoor passen onze kleren altijd bij het huidige seizoen. Voor de zomer hebben we vaak ook nog zwemkleding en voor de winter sjaals en handschoenen. 

Slapen

Om jouw kindje zo lekker mogelijk te laten slapen kun je bij kinderwinkel Coccinelle terecht, we hebben namelijk verschillende slaapzakken, dekens en pyjama’s in ons assortiment. Daarnaast begrijpen wij dat het vaak een heel proces is om je kleintje goed te laten slapen. Hierom hebben wij ook slaaptrainers en co sleepers in ons assortiment. 

Bad & verzorging

Goede verzorging is belangrijk, dat weten wij ook. Daarom hebben wij verschillende producten waarmee jouw kindje lekker in bad kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten zonder parfum voor de zachte huid van je kindje. Of aan een klein badje voor je baby. 

Speelgoed

Speelgoed kan niet achterblijven bij ons. We bieden verschillende soorten speelgoed aan, van educatief speelgoed tot aan buitenspeelgoed. We proberen zoveel mogelijk producten aan te bieden welke gemaakt zijn van duurzame materialen.